Категории

Безплатна доставка

При поръчки над 100 лв.

за България

Право на връщане

до 14 дни

 

Сигурно пазаруване

защитени лични данни

 

Бърза поръчка

Поръчки по телефона

 

Рекламации

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след получаването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. При рекламация КЛИЕНТЪТ може да претендира за:

  • Връщане на продукта и възстановяване на заплатената от КЛИЕНТА сума в случай, че са констатирани липси, несъответствие с обявения размер, цвят или цена.
  • Замяна на стоката – при констатирани производствени дефекти на стоката или грешно изпратен продукт.

При установена рекламация, моля свържете се с нас на тел: 0879 100 166 за да Ви посочим адрес за връщане на стоката. Разходите по връщането са за сметка на КЛИЕНТА. Възстановяване на закупената и заплатена за поръчката сума ще бъде изплатена не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която потребителят е направил рекламация, чрез банков превод по сметка предоставена писмено от КЛИЕНТА като от сумата ще бъде удържана стойността на транспортните разходи според тарифата на куриера, с която е изпратена поръчката или ще замени вашата стоката в срок от 7 дни от датата на връщане. Всяка замяна или връщане на стока следва да бъде придружена с документа за продажба. При липсващ такъв, стоката не може да бъде заменена или сумата по нея възстановена.
 


Информация за поръчката

* Име:


* Фамилия:


* E-Mail:


* Телефон:


* Номер на поръчка:


Дата на поръчка:

Информация за продукта & Причини за рекламацията

* Продукт:

* Код на продукта:

Количество:
* Причина за рекламацията:
Опаковката е нарушена:


Детайли:
Въведете кода от картинката по-долу:

Прочетох и приемам Връщане и Замяна